date امروز : شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ مصادف با 2019-Apr-20 میلادی

منتشر شده در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۳۹۸

افزایش طول عمر را با سیر تجربه کنید +خطرات مصرف بیش از حد – مواد غذایی – تغذیه

[ad_1] سلامت نیوز:یک متخصص طب سنتی گفت: سیر، رطوبت و حرارت غریزی بدن را افزایش می‌دهد، این تغییرات افزایش طول عمر را به همراه دارد.به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران،حسن اکبری متخصص طب سنتی درباره فواید سیر اظهار کرد: در کتب طب…



سلامت نیوز:یک متخصص طب سنتی گفت: سیر، رطوبت و حرارت غریزی بدن را افزایش می‌دهد، این تغییرات افزایش طول عمر را به همراه دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران،حسن اکبری متخصص طب سنتی درباره فواید سیر اظهار کرد: در کتب طب سنتی سیر را به دو نوع بری و بستانی تقسیم بندی می‌کنند،‌ سیر بری یا همان نوع جبلی، امروزه اغلب با نام موسیر شناخته می‌شود و خواص بسیاری دارد؛ کسانی که کمی با گیاهان آشنا باشند می‌توانند آن را در زمین شناسایی کنند؛ این گیاه بیشتر در مناطق کوهی رشد می‌کند.

وی ادامه داد: به طور کلی مصرف سیر تازه نسبت به سیر کهنه فواید بیشتری دارد،‌ این ماده مفید مطابق کتب سنتی در درجه سوم گرمی و خشکی قرار می‌گیرد، بنابراین می‌تواند رطوبت و حرارت غریزی انسان را افزایش دهد، این تغییرات در بدن جوانی و افزایش طول عمر را به دنبال دارد.

اکبری درباره خواص سیر گفت: یکی از خواص سیر از بین بردن رطوبت است، همچنین این گیاه را ماده‌ای جالی می‌دانند که به معنای جلا دهندگی و شفاف کنندگی اعضای بدن مثل سیستم گوارشی است؛ همچنین مصرف این ماده مجاری ریز بسته شده بدن را باز می‌کند و حتی می‌تواند با باز کردن عروق کرونری در قلب از بروز اختلالات قلبی جلوگیری کند.

این متخصص طب سنتی با تاکید بر اینکه سیر باعث تحلیل رفتن رسوبات بدن می‌شود، ادامه داد: سیر در اصطلاح طب سنتی خشک کننده است و می‌تواند دردهای معده و ورم‌های مفصلی را درمان کند؛ سیر خاصیت رقیق‌کنندگی خون دارد و از این گیاه به عنوان ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیک به صورت خوراکی و موضعی استفاده می‌کنند؛ در برخی کتب اشاره شده است که بلعیدن یک یا دو حبه سیر قطعه قطعه شده به همراه آب می تواند از ناراحتی های قلبی جلوگیری کند زیرا کلسترول خون را کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را به طور شگفت انگیزی تقویت می‌کند.

وی با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح سیر گفت: توجه داشته باشید که خوردن سیر باید با رعایت مزاج فرد و زمان‌بندی درست انجام شود تا حفظ تندرستی و ارتقای سلامت را به همراه داشته باشد اما مصرف سیر با بی‌توجهی به مزاج،‌ سن و فصل می‌تواند منجر به ایجاد اختلالاتی مثل سر درد، آسیب به سیستم بینایی و آسیب‌های ریوی شود.

اکبری بیان کرد: اگر فردی بر اثر مصرف بیش از حد سیر یا رعایت نکردن نکات ذکر شده با اختلالاتی مواجه شد می‌تواند با استفاده از مسهل این ماده که آب انار ترش و شیرین و شربت سکنجبین است به حالت عادی بازگردد.



Source link

مطالب مرتبط

تقدیر از دستاوردهای زنان در حوزه علم با…

[ad_1] معاون فرهنگی وزیر علوم با تشریح جزئیات برگزاری جشنواره زن و علم، گفت: برگزیدگان…


منتشر شده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

ماهواره های کیوب ست نوشابه انرژی زا تبلیغ…

[ad_1] به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، استارت‌آپ روسیStartRocket تصمیم دارد با…


منتشر شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

احتمال کشف دومین سیاره فراخورشیدی در مدار نزدیک‌ترین…

[ad_1] ستاره‌شناسان به تازگی اعلام کرده‌اند که شاید دومین سیاره فراخورشیدی را در مدار نزدیک‌ترین…


منتشر شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

برنامه ریزی صندوق نوآوری برای افزایش کسب وکارهای…

[ad_1] به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نام اقتصاد دانش‌بنیان با اقتصاد مقاومتی گره خورده است و تحقق آن…


منتشر شده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

سردرگمی دولت در مدیریت سیل/ یک سیل‌زده: مسئولان…

[ad_1] سلامت نیوز:وقوع سیل در چندین استان کشور خسارتی بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان…


منتشر شده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

اولویت دانشگاه امیرکبیر اجرای برنامه راهبردی در سال…

[ad_1] رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اولویت اصلی این دانشگاه در سال ۹۸ اجرا و…


منتشر شده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

بازار نابسامان اینترنت ثابت و همراه و عدم…

[ad_1] اگرچه قیمت کالاهای مصرفی یا خدمات ارائه‌شده به کاربران با افزایش روبرو بوده…


منتشر شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

همسایه غول پیکر نزدیکترین سیاره به منظومه شمسی…

[ad_1] به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، پروکسیما بی به دور ستاره‌ای…


منتشر شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ 0 دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از

اخبار پربازدید

اخبار برگزیده
جدیدترین خبرها

طراحی شده توسط تیم برنامه نویسی پرو پی اچ پی - 30 آبان 1397